Vanliga frågor & svar

Här nedan finns dom vanligaste frågorna och svaren.

På hyrbostader.se hittar du alla lediga bostäder i hela Sverige på en enda sökning. Du kan filtrera enligt dina önskemål för att vi ska kunna fokusera på vad som passar dig bäst. Du kan då börja söka och du får dessutom kontinuerligt mejl när nya bostäder dyker upp för uthyrning.

Hyrbostader.se har både förstahand- och andrahandskontrakt beroende på hur hyresvärden/uthyraren väljer att hyra ut det. Även längden på uthyrningen kan variera beroende på hur hyresvärden/uthyraren väljer.

Börja med att skriva vilken stad/kommun för att se alla lediga bostäder. Sedan kan du filtrera enligt önskemål och därefter välja den bostad som passar dig. Du kan börja ansöka efter att du prenumererar någon av våra tjänster.

Vi har flera tjänster som vi erbjuder i samma paket. När du registrerar dig på hyrbostader.se får du ta del av alla lediga bostäder samt lista på alla hyresvärdar i din stad. Dessutom får du mejl kontinuerligt när det dyker upp en bostad för uthyrning som passar dina önskemål.

Du får ett mejl med ditt kvitto och dina inloggningsuppgifter som du loggar in med på hyrbostader.se. Nu kan du börja ansöka om alla lediga bostäder som finns på sidan. Dessutom får du tillgång till en lista med kontaktuppgifter på alla hyresvärdar som finns i din stad/kommun.

Så länge du prenumererar på hyrbostader.se kan du ansöka på alla lediga bostäder som ligger ute på sidan. Tänk på att du måste vara inloggad för att gå vidare till hyresvärd/uthyrare.

Alla hyresvärdar/uthyrare hanterar ansökningar på olika sätt. Deras rutiner varierar och är ingenting som hyrbostader.se kan påverka eller påskynda.

Hyrbostader.se kan inte hjälpa till att ansöka. Vårt jobb är att förmedla alla lediga bostäder som blir tillgängliga enligt dina önskemål. Du får info på mejl samt när du loggar in i ditt konto.

Med tanke på att vi blev nedringda så valde vi att ta bort våra telefoner och fokusera på att hjälpa till via mejl. Vi svarar snabbt på alla mejl.

Hyrbostader.se har ingen bostadskö då vi är förmedlare av lediga bostäder hyresvärdar & uthyrare publicerar.

Hyrbostader.se har anslutit över 7500 hyresvärdar från hela Sverige. Det är både privata, kommunala bostadsbolag och övriga bostadsbolag. Dessutom har vi förutom hyresvärdar även hemsidor för uthyrning av lediga bostadsbolag.

Så fort det dyker upp på hyrbostader.se får du ett mejl om det, ibland en i taget, men oftast kommer det samtal med flera lägenheter i samma mejl. Detta sker kontinuerligt beroende på hur många lägenheter som kommer in.

Du kan skicka ett mejl till oss på [email protected] så kontrollerar vi detta. Var noggrann att du har angett korrekt mejladress, annars kan det gå till fel mejladress.

Du kan vara lugn. Mejla till oss på [email protected] så ändrar vi detta.

Du hittar öppettider under Kontakt och kan därifrån skicka ett mejl med dina frågor. Vi svarar på alla mejl.

Du kan börja med skicka ett mejl till oss med din fråga genom att gå in på Kontakt. Därefter kontrollerar vi möjligheten att byta stad/kommun.

Betalningen dras en för den perioden du valt att betala för.

Du kan logga in på ditt konto med dina uppgifter och avsluta din prenumeration.


Så tycker våra besökare om oss

Jag har fått bra kontakt med många hyresvärdar. Tack för er hjälp.

Mange Larsson

Köpte listan för hyresvärdar i Göteborg. Efter 3 veckor fick jag lägenhet.

Sonja Chamoun

Klart bästa listan över hyresvärdar i Stockholm. Den har jag haft nytta av.

Filip Andreasson

Tittat på flera lägenheter senaste månaden. Till slut fann jag mig drömlägenhet.

Johanna Andreasson

Hörde om er innan och var tveksam. Nu har jag en annan uppfattning. Ni gör ett bra jobb.

Tilda Hansson

Listan på hyresvärdar i Norrköping är väldigt detaljerad och bra.

Anders Jansson

Alla hyresvärdar i Göteborg på en och samma sida. Det behövs ju inget mer.

Anthon Chaba

Hyrbostader.se hjälpte mig att hitta mitt nya hem och det tackar jag för.

Ann-Marie Karlsson